Bonliva Care välkomnar två nya medarbetare: Malin Karlstrand och Malin Nilsson

Bonliva Care välkomnar två nya medarbetare: Malin Karlstrand och Malin Nilsson

Bonliva Care är glada att välkomna två nya medarbetare till våra kliniker: Malin Karlstrand och Malin Nilsson, som kommer att arbeta som administratörer på Bonliva Care från och med den 11 juli.

Som administratörer kommer Malin och Malin att ansvara för att boka patienter, hantera remisser, boka tolkar, svara på frågor och ge assistans till vår vårdpersonal. Vi är övertygade om att deras kompetens och erfarenhet kommer att vara en värdefull tillgång för vårt team så väl som för dig som patient.

Malin Karlstrand har arbetat som medicinsk sekreterare sedan 2011 och de senaste fem åren inom psykiatrisk vård. Hon har tidigare arbetat på en neuropsykiatrisk klinik i 5 år och senast på en beroendeklinik. Malin Karlstrand gillar att balansera sitt arbete genom att hjälpa både patienter och anställda.

Malin Nilsson har arbetat på Bonliva i tre år, där hon ansvarade för intern kvalitet. Malin har tidigare arbetat inom grundskolan i många år, främst som elevresurs. Där la hon ner otaliga timmar på att försöka hjälpa de barn som Bonliva Care kämpar för i tidigare arbeten.

Vi önskar dem all lycka till i sina nya roller!

Om du har några frågor, tveka inte att kontakta oss.