Investera i era medarbetares mentala hälsa

Psykologer och coacher som gör skillnad

Vi erbjuder en värdefull partnerlösning för företag som strävar efter att skapa en positiv och stöttande arbetsmiljö där medarbetarnas välbefinnande prioriteras.

  • Boosta era nyckelpersoner genom coaching
  • Utveckla och motivera era medarbetare
  • Hjälp medarbetare att hantera stress och struktur
  • Möjliggör bättre prestationsförmåga

Satsa på era medarbetares mentala hälsa

Strävar ni efter en arbetsplats där medarbetarnas välbefinnande står i centrum? Med Bonliva Care vid er sida, kan ni förverkliga det.

Vi är inte bara en tjänst; vi är ert strategiska stöd för att skapa en positiv och produktiv arbetsmiljö. Med våra samtalsbaserade och skräddarsydda lösningar tillgodoser vi såväl individers som organisationens behov.

Tillsammans arbetar vi för att minska stress, optimera trivsel och säkerställa en harmonisk balans mellan arbete och fritid.

Integration icon

Coachning

Boosta nyckelpersoner med coachning. Utveckla och motivera genom konstruktiva sessions.
Integration icon

Stresshantering

Låt våra psykologer hjälpa dina medarbetare att hantera stress på ett hållbart sätt.
Integration icon

Time-management

Hjälp era medarbetare att prioritera rätt! Säkerställ balans genom högre effektivitet på arbetet.
Integration icon

Gruppsamtal

Stärk bolagets laganda och mentala styrka genom gruppsamtal. Få hjälp att coacha teamet i rätt riktning.
Kontakta oss!
Charlotte Bergström
Leg. psykolog & mental PT på Bonliva sedan 2011

För verksamheter finns det många fördelar med att ha en egen mental PT. Bland annat påverkar det arbetskulturen positivt och personer som får samtalsstöd kan arbeta bättre, vilket gynnar företaget i längden. En Mental PT bidrar till att verksamheten har medarbetare som trivs på jobbet, som själva kan sätta gränser, och som inte blir utbrända utan kan bidra till företaget på lång sikt.

Vanliga frågor och svar

Vad innebär en digifysisk mottagning?

En digifysisk mottagning kombinerar det bästa av två världar – digitala och fysiska patientbesök. Plattformen används inte bara för att genomföra digitala videomöten med patienter, utan också som ett verktyg för att schemalägga, journalföra och administrera fysiska patientbesök.

Det blir också enkelt att dela övningar och följa patientens hälsoutveckling över tid, oavsett besökstyp. En digifysisk mottagning ger alltså en flexibel, anpassningsbar och effektiv behandlingslösning för både psykologer och patienter.

Jag har inget eget företag idag. Kan jag få hjälp med att starta egen mottagning?

Absolut! Vi erbjuder ett paket där vi genom partners assisterar med att starta eget bolag och sedan löpande sköter din redovisning. Dessutom hjälper vi dig att bygga din patientbas, genom att nya patienter får möjlighet att hitta dig via vår hemsida.

Är patientdata säker på plattformen?

Vår plattform är GDPR-kompatibel och vi använder säkra videolänkar för alla sessioner.

Hur kan jag följa upp mina patienters framsteg?

Plattformen erbjuder regelbunden uppföljning av behandlingsresultat med hjälp av mätbara KPI:er i hälsoanalysen. Dessutom ger digitala hälsoformulär och hälsokurvan ytterligare insikter om patientens välmående över tid.

Hur snabbt kan jag komma igång med den digitala psykologmottagningen?

Vår onboarding-process tar vanligtvis bara 20 minuter, och du kan snabbt börja använda plattformens alla funktioner. Dessutom står vårt supportteam redo att hjälpa dig vid behov alla vardagar 8-17.

Kontakta oss!

Fyll i dina kontaktuppgifter och eventuella frågor nedan så hör vi av oss inom kort.
Du kan alltid också ringa oss på 08-515 13 410