Behandla dina
patienter digifysiskt

Effektivisera ditt arbete som psykolog och förbättra patientupplevelsen med säkra videosamtal, övningar, smidig journalföring och smarta funktioner som stöder din verksamhet. Behandla dina patienter digitalt, fysiskt – eller både och!

Ta din verksamhet
till nästa nivå

Säg hej till en enklare och mer effektiv vardag med din digifysiska mottagning, designad för att ta din verksamhet till nästa nivå. Vi erbjuder sömlös integration av videosamtal och fysiska samtal för dina patienter, övningar och material samt smidig journalföring, så att du kan fokusera på det viktigaste: dina patienter.

  • Videosamtal och fysiska samtal
  • Delning av övningar och material
  • Synkroniserad journalföring
  • Patientapp för iPhone & Android

Starta din resa mot en egen digifysisk mottagning idag!

Genom att ta steget mot en digifysisk mottagning kan du förbättra ditt arbetsflöde och ge ännu bättre stöd till dina patienter. Upplev själv hur vår plattform kan förändra ert arbete- boka en demo och starta din digitala resa idag!

Utvecklad för att göra skillnad

Videosamtal

Intuitiv bokningskalender

Övningar & verktyg

Följ patientens framsteg

Inloggning via Bank-ID

Samlad kommunikation

Visualisering av framsteg

Tidsbokningar & betalningar

GDPR-kompatibel

Säker videoanslutning

Integration med journalsystem

Säker lagring av historik

Fredric Malmros
Leg. psykolog
"Jag har saknat en plattform med alla funktioner samlade på ett ställe. Samtidigt är viktigt att plattformen är användarvänlig, säker och ger ett professionellt intryck. Allt detta har min digifysiska psykologmottagning lyckats med!
Christer Andemark
Leg. psykolog
Det jag gillar med min digifysiska mottagning är att den har allt jag behöver samlat på ett ställe – för båda mina digitala men också fysiska möten. Uppskattar också att patienten har alla möten och material samlat på en plats via appen. Denna plattform kommer underlätta min vardag väldigt mycket!

För vem passar en digifysisk psykologmottagning?

Psykologen med befintliga patienter

Optimera ditt arbete med befintliga patienter genom vår plattform. Samla all patientdata på en plats och håll enkel och direkt kontakt med dina patienter. Plattformen skapar mer tid för behandling genom att minimera administration.

Psykologen som vill ta emot nya patienter

Är du redo att expandera din patientbas? Genom vår plattform kan nya patienter enkelt hitta dig och boka tid. Dessutom sköter systemet all synkronisering och schemaläggning, vilket sparar tid och ansträngning.

Psykologen som vill starta mottagning

Drömmer du om att starta en egen mottagning? Vi hjälper dig inte bara med den digitala plattformen, utan även med stöd för att starta eget bolag och redovisning via samarbetspartners. En helhetslösning för att kickstarta egenföretagandet!

Vanliga frågor och svar

Vad innebär en digifysisk mottagning?

En digifysisk mottagning kombinerar det bästa av två världar – digitala och fysiska patientbesök. Plattformen används inte bara för att genomföra digitala videomöten med patienter, utan också som ett verktyg för att schemalägga, journalföra och administrera fysiska patientbesök.

Det blir också enkelt att dela övningar och följa patientens hälsoutveckling över tid, oavsett besökstyp. En digifysisk mottagning ger alltså en flexibel, anpassningsbar och effektiv behandlingslösning för både psykologer och patienter.

Jag har inget eget företag idag. Kan jag få hjälp med att starta egen mottagning?

Absolut! Vi erbjuder ett paket där vi genom partners assisterar med att starta eget bolag och sedan löpande sköter din redovisning. Dessutom hjälper vi dig att bygga din patientbas, genom att nya patienter får möjlighet att hitta dig via vår hemsida.

Är patientdata säker på plattformen?

Vår plattform är GDPR-kompatibel och vi använder säkra videolänkar för alla sessioner.

Hur kan jag följa upp mina patienters framsteg?

Plattformen erbjuder regelbunden uppföljning av behandlingsresultat med hjälp av mätbara KPI:er i hälsoanalysen. Dessutom ger digitala hälsoformulär och hälsokurvan ytterligare insikter om patientens välmående över tid.

Hur snabbt kan jag komma igång med den digitala psykologmottagningen?

Vår onboarding-process tar vanligtvis bara 20 minuter, och du kan snabbt börja använda plattformens alla funktioner. Dessutom står vårt supportteam redo att hjälpa dig vid behov alla vardagar 8-17.

Välj det paket som passar dig

Våra paket är skräddarsydda för att passa olika behov och situationer. Oavsett om du redan har etablerade patientrelationer, vill expandera din verksamhet, eller står i startgroparna för att starta upp en helt ny mottagning, har vi en lösning för dig. Välj det paket som bäst matchar dina behov och kom igång med din digitala mottagning idag!

Standard

För dig som vill enbart behöver en digital mottagning.
Digital plattform
Patient-app
Support & onboarding
Support Stöd i marknadsföring

Plus

För dig som vill ha en digital mottagning och sömlösa integrationer.
Allt som ingår i standard
Webdoc journalsystem
Sync mellan webdoc & plattformen
Företagsuppdrag

Start-up

För dig som vill starta bolag och ha en helhetslösning från dag ett.
Allt som ingår i Standard & Plus
Hjälp med uppstart av bolag
Företagsrådgivning
Hantering av bolagets ekonomi

Kontakta oss!

Klicka på knappen nedan för att boka en demo, eller fyll i formuläret för att bli uppringd.