Vi finns med längs hela vägen

Hos Bonliva Care får du träffa engagerade psykologer och läkare som har lång erfarenhet av neuropsykiatriska utredningar, psykologiska behandlingar och medicinska behandlingar. Tillsammans skräddarsyr vi din vård utifrån dina unika behov och finns med längs hela vägen. Idag har Bonliva Care mottagningar i Stockholm, Falun och Skövde. Du kan läsa mer om våra mottagningar och teamet längre ner på sidan.

Oavsett om du behöver hjälp med psykologiska behandlingar, medicinska behandlingar, eller en neuropsykiatrisk utredning, är vi här för att stödja dig. Boka ett kostnadsfritt rådgivningssamtal för att diskutera dina behov och planera dina nästa steg. Vi finns bara ett samtal bort och är redo att vägleda dig genom din vårdresa.

Våra mottagningar

Vi har möjlighet att ta emot patienter i våra egna lokaler i Stockholm, Falun och Skövde och vår personal har även möjlighet att tjänstgöra direkt i era befintliga lokaler. Oavsett om insatsen snabbt behöver genomföras för att stävja en växande vårdkö eller om framförhållningen är längre så erbjuder vi samma högkvalitativa tjänst till er som remittent.

Med vår breda erfarenhet och stora tillgång till högt kvalitetssäkrad personal har Bonliva Care möjlighet att ta emot ett stort antal remisser enligt överenskommen tidsplan.

Mottagning Stockholm

Mottagning Norrköping

Arbeta med oss

Är du nyfiken på vilka tjänster som finns tillgängliga för dig som läkare eller psykolog? Klicka på knappen för att skicka in en intresseanmälan till oss.

Skicka en intresseanmälan

Möt några av våra medarbetare

Adam King

Produktägare

Anna Persson

Ekonomiadministratör

Benedicte Good

Verksamhetschef & Leg. psykolog

Caroline Källström Hassel

Administrativ chef

Johnny Kreft

Verksamhetsutvecklare & Leg. sjuksköterska

Josefin Garberg

Leg. psykolog

Josephine Höök

Föräldraledig

Malin Nilsson

Administratör

Marcus Ohlsson

Verksamhetsutvecklare

Rebecca Holmqvist

Leg. psykolog

Sarah Camejo

Leg. psykolog

Siri Aldén

Leg. psykolog

Sofie Lindeberg

Administratör

Ted Bergman

VD

Bonliva Care är certifierade enligt ISO 9001 & 14001

Ephicient logoEphicient logo