Neuropsykiatrisk utredning i Stockholm

Bonliva Cares mottagning i Stockholm genomför neuropsykiatriska utredningar för bland annat ADHD, ADD, autism och intellektuell funktionsnedsättning. Vi tar emot barn, ungdomar och vuxna via remiss eller egenanmälan. Som patient hos oss får du stöttning av våra erfarna psykologer och läkare under hela utredningsprocessen.

På Bonliva Care tror vi inte att en mall passar alla. Tillsammans skräddarsyr vi därför våra utredningar utifrån dina eller ditt barns unika behov och finns med längs hela vägen.

Stockholm, Vasastan

Hitta till mottagningen

Mottagningen ligger i centrala Stockholm, ca 500 meter från Karolinska sjukhuset, med goda förbindelser för lokaltrafik. Parkeringsplatser finns utanför byggnaden och flera parkeringshus finns i närheten.

Mottagningsrummen ligger på våning 9. Byggnaden och hissarna är tillgänglighetsanpassade med rullstolsramp.

Adress och öppettider

Adress: St Eriksgatan 117, 113 43 Stockholm
Länk till google maps
Öppettider: Enbart förbokade patientbesök.
Receptionen är obemannad övriga tider.

Film

Besök vår mottagning i Stockholm

Vuxen

Du som är över 18 år och vill genomföra en neuropsykiatrisk utredning hos Bonliva Care i Stockholm behöver antingen få en remiss från en vuxenpsykiatrisk mottagning eller via habiliteringen, alternativt finansieras utredningen privat via egenanmälan.

Utredning via remiss för vuxna

Då Bonliva Care har regionavtal kan vi ta emot dig genom Riksavtalet och det fria vårdvalet. Det betyder att du endast betalar patientavgift när du remitteras från din vårdgivare.

Står du redan i kö för en neuropsykiatrisk utredning? Ta kontakt med vuxenpsykiatrin alternativt habiliteringen och be dem skicka remiss till oss på Bonliva Care.

Står du inte i kö för neuropsykiatrisk utredning? Upprätta en kontakt med vuxenpsykiatrin eller habiliteringen för bedömning. Därefter kan remiss skickas till oss.

Utredning via egenanmälan

Du har alltid möjlighet att komma till vår mottagning i Falun via egenanmälan, också kallad vårdbegäran. Det innebär att du själv, eller din arbetsgivare, står för alla utredningskostnader och att ingen remiss behövs från annan vårdgivare.

Blankett till egenanmälan finner du nedan.
Egenanmälan vuxen

Barn / ungdom

Om du vill att ditt barn ska genomföra en neuropsykiatrisk utredning hos Bonliva Care i Stockholm behöver ni antingen en remiss från en barn- och ungdomspsykiatrisk mottagning eller habilitering, alternativt finansiera utredningen privat via egenanmälan.

Utredning via remiss för barn/ungdom

Då vi har regionavtal kan vi ta emot barn och ungdomar genom Riksavtalet och det fria vårdvalet. Alla besök är kostnadsfria.

Står ditt barn redan i kö för en neuropsykiatrisk utredning? Ta kontakt med barn- och ungdomspsykiatrin eller habiliteringen och be dem skicka remiss till oss på Bonliva Care.

Står ditt barn inte i kö för neuropsykiatrisk utredning? Upprätta en kontakt med barn- och ungdomspsykiatrin eller habiliteringen för bedömning. Därefter kan remiss skickas till oss.  

Utredning via egenanmälan

Ditt barn har alltid möjlighet att komma till vår mottagning i Falun via egenanmälan, också kallad vårdbegäran. Det innebär att du själv står för alla utredningskostnader och att ingen remiss behövs från annan vårdgivare.

Blankett till egenanmälan finner du nedan.
Egenanmälan barn
Up arrow