Neuropsykiatrisk- /ADHD-utredning i Falun

Bonliva Care erbjuder neuropsykiatriska utredningar som exempelvis autism-, ADD- eller ADHD-utredning i Falun. Till oss är barn, ungdomar och vuxna välkomna via egenanmälan eller remiss. Som patient hos oss får du stöd och hjälp av våra erfarna läkare och psykologer under hela utredningsprocessen.

Vi anser att en standardiserad modell inte är lämplig för alla. Vi samarbetar med dig eller ditt barn för att skapa en skräddarsydd utredning som möter era unika behov.

Falun

Hitta till oss

Mottagningen ligger i centrala Falun med goda förbindelser för lokaltrafik. Parkeringsplatser finns utanför byggnaden och parkeringshus finns i närheten.

Mottagningsrummen ligger på markplan. Byggnaden är tillgänglighetsanpassad med rullstolsramp.

Adress och öppettider

Adress: Nybrogatan 23, 791 70 Falun
Länk till google maps
Öppettider: Enbart förbokade patientbesök.
Receptionen är obemannad övriga tider.

Vuxen

För att genomföra en neuropsykiatrisk utredning hos Bonliva Care som vuxen, krävs en remiss från en vuxenpsykiatrisk mottagning eller habiliteringen. En annan möjlighet är att finansiera utredningen privat genom egenanmälan.

Utredning via remiss för vuxna

För närvarande har du endast möjlighet att komma till Bonliva Care genom den regionfinansierade vården om du bor i Region Sörmland och Region Västmanland.

Utredning via egenanmälan

Du har alltid möjlighet att komma till vår mottagning i Falun via egenanmälan, också kallad vårdbegäran. Det innebär att du själv, eller din arbetsgivare, står för alla utredningskostnader och att ingen remiss behövs från annan vårdgivare.

Blankett till egenanmälan finner du nedan.
Egenanmälan vuxen

Barn / ungdom

För att ditt barn ska kunna genomföra en neuropsykiatrisk utredning hos Bonliva Care krävs antingen en remiss från en barn- och ungdomspsykiatrisk mottagning eller habilitering. En annan möjlighet är att finansiera utredningen privat genom egenanmälan.

Utredning via remiss för barn/ungdom

För närvarande har du endast möjlighet att komma till Bonliva Care genom den regionfinansierade vården om du bor i Region Sörmland och Region Västmanland.

Utredning via egenanmälan

Ditt barn har alltid möjlighet att komma till vår mottagning i Falun via egenanmälan, också kallad vårdbegäran. Det innebär att du själv står för alla utredningskostnader och att ingen remiss behövs från annan vårdgivare.

Blankett till egenanmälan finner du nedan.
Egenanmälan barn