Bättre mående
på dina villkor

Träffa en psykolog som kan hjälpa dig mot ett bättre mentalt välbefinnande. Våra psykologer skräddarsyr din behandling och finns nära till hands både via videosamtal samt personliga möten.

Är du vårdnadshavare och vill boka tid åt ditt barn?

Om du vill boka en psykologtid för ditt barn, är du välkommen att ladda ned och skicka in ifylld blankett för egenanmälan. Har du frågor vänligen kontakta oss på mottagning@bonlivacare.se eller via telefon 08-515 13 410.

Psykologisk behandling

Må bättre och bli mentalt starkare

Genom vår patientapp får du tillgång till skräddarsydd behandling anpassad efter dina behov. Behandlingen består av samtal med en din psykolog och anpassade övningar för att förstärka din behandling mellan samtalen.

Individuella behandlingplaner

Du är unik – därför skräddarsyr din psykolog en behandlingsplan som är anpassad efter just dina behov, mål och livssituation.

Mockup

Legitimerade psykologer

Våra anslutna psykologer har gedigen erfarenhet inom en mängd olika områden och är redo att ge dig den hjälp och det stöd du behöver.

Mockup

Övningar som gör skillnad

Mellan samtalen får du tillgång till övningar, skapade för att förstärka din behandling och hjälpa dig att nå dina mål snabbare.

Så lätt kan du få hjälp

1

Individuella behandlingplaner

Välj den psykolog som känns rätt för dig. Varje psykolog hos oss har särskilda färdigheter och kan hjälpa dig utifrån ditt särskilda behov.

2

Ladda ned appen

Enkelt och smidigt - ladda ner patientappen kostnadsfritt från App Store eller Google Play. Inloggning sker smidigt via Bank-ID.

3

Starta din behandling

Oavsett om du föredrar videosamtal eller personliga möten, är din resa mot bättre psykisk hälsa bara ett klick bort.

Upptäck patientappen

Utvecklad för att hjälpa dig må bättre

Med Bonliva Care får du skräddarsydd psykologisk behandling för dina behov direkt i mobilen. Behandlingen består av samtal, träning och stöd av en personlig psykolog.

Digitala eller fysiska samtal

Bestäm själv hur du vill träffa din psykolog. Välj videosamtal eller på mottagning, det viktigaste är att det passar dig.

Följ din hälsoutveckling

Få insikter och förstå ditt välmående bättre genom att följa en intuitiv och visuell hälsokurva under behandlingen.

iPhone mockup

Anpassad behandlingsplan

Skräddarsydd för dig – din psykolog skapar en unik behandlingsplan baserad på dina specifika behov.

Övningar och resurser

Tillgång till riktade resurser och övningar för att stötta och förstärka din behandling mellan psykologsamtalen.

Är du vårdnadshavare och vill boka tid åt ditt barn?

Om du vill boka en psykologtid för ditt barn, är du välkommen att ladda ned och skicka in ifylld blankett för egenanmälan. Har du frågor vänligen kontakta oss på mottagning@bonlivacare.se eller via telefon 08-515 13 410.

Vanliga frågor

Hur fungerar videosamtalen?

Videosamtalen fungerar precis som ett vanligt psykologsamtal, men sker digitalt. Du bokar en tid via appen, och vid den bokade tiden kopplas du upp via en säker videoanslutning till din psykolog. Allt du behöver är en stabil internetanslutning och en plats där du känner dig bekväm att prata.

Hur avbokar/ombokar jag mitt besök?

I appen på hemskärmen i din bokning kan du klicka på antingen "omboka" eller "avboka". Om du önskar omboka din tid kan du klicka på knappen "omboka", du får då upp förslag på nya tider hos den psykolog som du redan har valt. När du valt en ny tid uppdateras din bokningsbekräftelse i appen samt den nya tiden på hemskärmen. Om du avbokar din tid kommer du att få en avbokningsbekräftelse samt ett återbetalningskvitto i Inkorgen i appen som du finner under "Min Hälsa".

Jag har tekniska problem, vem vänder jag mig till?

Du kan maila oss på support@bonlivacare.se

Vad händer om jag missar ett bokat videosamtal?

Om du missar ett bokat videosamtal rekommenderar vi att du tar kontakt med din psykolog så snart som möjligt för att hitta en ny tid. Var dock medveten om våra avbokningsregler. Avbokar du senare än 24 h innan samtalet kommer återbetalning av tidigare debiterat samtal att utebli.

Kan jag välja om jag vill träffa min psykolog fysiskt eller via videosamtal?

Det beror på din psykolog – vissa erbjuder enbart videosamtal medan andra erbjuder både fysiska och digitala besök. När du ska boka en tid med din psykolog i appen visas symboler som visar om besöket sker digitalt eller fysiskt på psykologens mottagning, och du väljer själv vilken typ av besök du önskar boka.

Får jag byta psykolog?

Vi rekommenderar att du träffar samma psykolog under hela behandlingen då kontinuiteten är viktig. Om det av någon anledning inte skulle fungera mellan dig och din psykolog finns det alltid en möjlighet att byta.

När bör jag inte använda Bonliva Care?

Om du mår så dåligt att situationen känns akut eller outhärdlig bör du inte söka behandling via Bonliva Care just nu. Vid påträngande tankar om att allvarligt skada dig själv eller någon annan eller allvarliga tankar/planer på att ta ditt liv, sök istället vård direkt på en psykiatrisk akutmottagning eller ring 112.

Vad kostar det?

Varje enskild psykolog bestämmer ersättningen hen debiterar för ett samtal. Priset varierar därför, men står alltid tydligt listat i bokningsvyn.

Hur ser era avbokningsregler ut?

Om du avbokar ditt samtal senare än 24 timmar innan planerat besök kommer du inte erhålla en återbetalning av redan debiterat belopp.

Är min data säker i appen?

Ja, din data är absolut säker. Vi följer alla GDPR-riktlinjer och använder endast säkra, krypterade anslutningar för att skydda din information.

Kan jag följa mina behandlingsframsteg i appen?

När du loggar in i appen kan du markera den symbol som bäst representerar ditt mående under "Hur mår du idag" på hemskärmen. På så vis kan du följa ditt välmående över tid genom "Hälsokurvan", som du finner under "Min hälsa" i appen.

Din psykolog kommer även kunna se en välmåendeanalys som baseras på de hälsoformulär som du regelbundet fyller i. På så sätt kommer både du själv och din psykolog kunna följa resultatet av din behandling över tid.

Är Bonliva Care alltid min vårdgivare när jag använder plattformen?

Det beror på vilken psykolog du väljer. I vissa fall, när du väljer en psykolog som är anställd av Bonliva Care, är vi din vårdgivare. I andra fall, när du väljer en psykolog som är ansluten till oss men driver sin egen mottagning, är det den psykologen som är din vårdgivare.

Vad är skillnaden mellan att gå till en psykolog som arbetar för Bonliva Care, mot att träffa en psykolog som driver sin egna mottagning via Bonliva Care-appen?

Den stora skillnaden är att psykologerna som är anställda av Bonliva Care även är kvalitetssäkrade via oss. Bonliva Care ansvarar alltså för vården som genomförs av våra egna psykologer. Psykologer som driver sina egna mottagningar men som är anslutna till Bonliva Care-appen har eget patientansvar. Bonliva Care har enbart säkerställt att psykologen har svensk legitimation och att hen inte har något pågående ärende hos IVO.